Jedálny lístok – racionálna strava + zamestnanci
Od 7.2.2022 do 13.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 7.2. |
Mlieko, chlieb, oškv. nátierka ŠZ – miláčik 1,7,10 |
Jogurt ovocný
7 |
Polievka šošovicová s párkom, chlieb Žemľovka, sirupová voda
1,3,7,9 |
Pomaranč |
Zbojnícke pliecko mleté, cestovina
1,3,10 |
Ut 8.2. |
Kakao, vianočka, maslo, džem
1,3,7 |
Detská výživa |
Polievka pórová so zemiakmi Zaklepávaný rezeň, zemiakové pyré, kapust - mrkvový šalát 1,3,7 |
Šunka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Vajcia miešané so salámou, chlieb
1,3 |
St 9.2.
|
Čaj, pletenka, syr tavený, paradajka ŠZ – ryžová kaša 1,3,7 |
Jablko ŠZ - banán |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kus-kus s kuracím mäsom ŠZ – ryža s kuracím mäsom 1,3,7 |
Sladké pečivo
1,3,8 |
Zemiakový prívarok, 1ks párok, chlieb
1,7 |
Št 10.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám ŠZ – šunka, tvaroh (6) 1,7,8 |
Keks
1,3 |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčové stehno hamburské, knedľa
1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb
1 |
Cestoviny s tvarohom sladké, čaj
1,3,7 |
Pi 11.2. |
Mlieko, pečivo, bryn. nátierka ŠZ – ovsená kaša 1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka fazuľová so zemiakmi kyslá Zemiakové knedle plnené údeninou, dusená zelenina 1,7,9 |
Hrozno |
Rybie karbonátky, zemiaky, čalamáda
1,3,4,7,9,10 |
So 12.2. |
Kakao, 2ks sladké pečivo 1,3,7 |
Termix
7 |
Polievka z opraženej krupice so zeleninou Gazdovský guláš, chlieb 1,3,9 |
Bublani-na
1,3,7,8 |
Pirohy bryndzové so smotanou a cibuľkou
1,3,7 |
Ne 13.2. |
Čaj, chlieb, maslo, vajce ŠZ – miláčik 1,3,7 |
Mandarínka |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové reb. na hubách (šampiónoch), ryža 1,3,9 |
Piškóty
1,3,7 |
Fašírka, chlieb, uhorka, čaj
1,3,7,10 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – diéta šetriaca /žlčníková/
Od 7.2.2022 do 13.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 7.2. |
Mlieko, chlieb, salámová nátierka 1,7,10 |
Jogurt ovocný
7 |
Polievka zeleninová s cestovinou Žemľovka, sirupová voda
1,3,7,9 |
Pomaranč |
Zbojnícke pliecko mleté, cestovina
1,3,10 |
Ut 8.2. |
Kakao, vianočka, maslo, džem
1,3,7 |
Detská výživa |
Polievka pórová so zemiakmi Zaklepávaný rezeň, zemiakové pyré, mrkvový šalát 1,3,7 |
Šunka, pečivo
1 |
Zemiaky s maslom a tvarohom, acidofilné mlieko
7 |
St 9.2.
|
Čaj, pletenka, syr tavený, paradajka 1,3,7 |
Jablko |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kus-kus s kuracím mäsom
1,3,7 |
Sladké pečivo
1,3,8 |
Zemiakový prívarok, 1ks párok, chlieb
1,7 |
Št 10.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám
1,7 |
Keks
1,3 |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčové stehno hamburské, knedľa 1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo
1 |
Cestoviny s tvarohom sladké, čaj
1,3,7 |
Pi 11.2. |
Mlieko, pečivo, bryndzová nátierka 1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka fazuľová so zemiakmi kyslá Zemiakové knedle plnené údeninou, dusená zelenina 1,7,9 |
Hrozno |
Rybie karbonátky, zemiaky, čalamáda
1,3,4,7,9,10 |
So 12.2. |
Kakao, 2ks sladké pečivo 1,3,7 |
Termix
7 |
Polievka z opraženej krupice so zeleninou Gazdovský guláš, chlieb 1,3,9 |
Bublani-na
1,3,7,8 |
Pirohy bryndzové so smotanou
1,3,7 |
Ne 13.2. |
Čaj, chlieb, maslo, vajce na mäkko
1,3,7 |
Mandarínka |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové rebierko na hubách (šampiónoch), ryža 1,3,9 |
Piškóty
1,3,7 |
Sekaná pečienka, chlieb, uhorka, čaj
1,3,10 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – diabetická strava
Od 7.2.2022 do 13.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 7.2. |
Mlieko, chlieb, oškvarková nátierka 1,7,10 |
Jogurt ovocný
7 |
Polievka šošovicová s párkom, chlieb Hovädzie filé kopaničiarske, ryža 1,9 |
Pomaranč |
Zbojnícke pliecko mleté, cestovina
II. večera: maslo, chlieb 1,3,7,10 |
Ut 8.2. |
Kakao, chlieb, maslo, džem
1,3,7 |
Detská výživa |
Polievka pórová so zemiakmi Zaklepávaný rezeň, zemiakové pyré, kapustovo - mrkvový šalát 1,3,7 |
Šunka, pečivo ŠZ – chlieb
1 |
Vajcia miešané so salámou, chlieb
II. večera: párok, chlieb 1,3 |
St 9.2.
|
Čaj, pletenka, syr tavený, paradajka 1,3,7 |
Jablko ŠZ - banán |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kus-kus s kuracím mäsom ŠZ – ryža s kuracím mäsom 1,3,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Zemiakový prívarok, 1ks párok, chlieb II. večera: tlačenka, chlieb ŠZ – pašteka 1,7 |
Št 10.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám ŠZ – šunka 1,7 |
Keks
1,3 |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčové stehno hamburské, knedľa 1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Cestoviny s tvarohom slané, čaj II. večera: chlieb, maslo, paradajka 1,3,7 |
Pi 11.2. |
Mlieko, pečivo, bryndzová nátierka 1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka fazuľová so zemiakmi kyslá Zemiakové knedle plnené údeninou, dusená zelenina 1,7,9 |
Hrozno |
Rybie karbonátky, zemiaky, čalamáda
II. večera: šunka, chlieb 1,3,4,7,9,10 |
So 12.2. |
Kakao, chlieb, maslo, paprika 1,7 |
Termix
7 |
Polievka z opraženej krupice so zeleninou Gazdovský guláš, chlieb 1,3,9 |
Perník (koláč)
1,3,7,8 |
Pirohy bryndzové so smotanou a cibuľkou II. večera: syr, pečivo 1,3,7 |
Ne 13.2. |
Čaj, chlieb, maslo, vajce
1,3,7 |
Mandarínka |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové rebierko na hubách (šampiónoch), ryža 1,3,9 |
Piškóty
1,3,7 |
Fašírka, chlieb, uhorka, čaj
II. večera: salám, chlieb 1,3,7,10 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše.