Jedálny lístok – racionálna strava + zamestnanci
Od 28.3.2022 do 3.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 28.3. |
Čaj, chlieb, syrová nátierka ŠZ - ryžová kaša 1,7 |
Mandarínka |
Polievka hŕstková, chlieb Plnené tvarohové guľky so strúhankou, sirupová voda
1,3,7,9 |
Marína keks
1,3 |
Hovädzie mäso námornícke, zemiaky
1,3 |
Ut 29.3. |
Kakao, vianočka, maslo, džem 1,3,7 |
Cottage cheesse
7 |
Polievka fazuľková kyslá Koložvár. kapusta, chlieb ŠZ – granadír, červ. repa 1,3,7 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Rezance s krupicou, kompót, čaj
1,3 |
St 30.3. |
Biela káva, pečivo,treska ŠZ – chlieb, miláčik (6) 1,3,4,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka cibuľová so syrom a opraženou žemľou Zámocký guláš, knedľa
1,3,7 |
Banán |
Fliačky zapekané so syrom, sterilizovaný šalát
1,3,7,9 |
Št 31.3. |
Mlieko, chlieb s masťou a cibuľkou ŠZ – ovsená kaša 1,7 |
Sladké pečivo
1,3 |
Polievka kalerábová so strúhaným cestom Rybie filé vyprážané, zemiakový šalát
1,3,4,7,9,10 |
Korbáči-ky ŠZ – syr, chlieb
1,7 |
Varená klobása, horčica, chlieb ŠZ – krupicová kaša
1,7,10 |
Pi 1.4. |
Kakao, 2ks sladké pečivo
1,3,7 |
Kiwi ŠZ - hrozno |
Polievka zemiaková s paprikou a párkom Francúzske zemiaky, šalát kapustový s paprikou 1,3,7 |
Par. šalát, pečivo ŠZ –chlieb 1,3,7 |
Rizoto z bravčového mäsa, červená repa
7,9 |
So 2.4.
|
Čaj, chlieb s maslom a str. syrom ŠZ – tvaroh 1,7,8 |
Slané pečivo
1,3 |
Polievka karfiolová Čevabčiči s oblohou, zemiaky ŠZ – sekaná pečienka 1,3,7,10 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Stratené kura, uhorka
1,3,7,9,10 |
Ne 3.4. |
Biela káva, pečivo, praženica ŠZ – ovsená kaša 1,3,7 |
Kinder mliečny rez
1,3,7 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčová pečienka sedliacka, ryža, kompót 1,3,9 |
Šunka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Ryby - konzerva, chlieb, čaj
1,4 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – šetriaca /žlčníková/
Od 28.3.2022 do 3.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 28.3. |
Čaj, chlieb, syrová nátierka 1,7 |
Mandarínka |
Polievka sedliacka Plnené tvarohové guľky so strúhankou, sirupová voda 1,3,7,9 |
Marína keks
1,3 |
Hovädzie mäso námornícke, zemiaky
1,3 |
Ut 29.3. |
Kakao, vianočka, maslo, džem 1,3,7 |
Cottage cheesse
7 |
Polievka fazuľková kyslá Granadír, uhorka
1,3,7,10 |
Pašteka, pečivo
1 |
Rezance s krupicou, kompót, čaj
1,3 |
St 30.3. |
Biela káva, pečivo, pašteka 1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka cibuľová so syrom a opraženou žemľou Zámocký guláš, knedľa 1,3,7 |
Banán |
Fliačky zapekané so syrom, sterilizovaný šalát 1,3,7,9 |
Št 31.3. |
Mlieko, chlieb, maslo, salám
1,7 |
Sladké pečivo
1,3 |
Polievka kalerábová so strúhaným cestom Rybie filé na masle, zemiaky, hlávkový šalát 1,3,4,7,9 |
Korbáči-ky
7 |
2ks párky, chlieb
1 |
Pi 1.4. |
Kakao, 2ks sladké pečivo 1,3,7 |
Kiwi |
Polievka zemiaková s paprikou a párkom Francúzske zemiaky, červená repa 1,3,7 |
Syr, pečivo
1,7 |
Rizoto z bravčového mäsa, červená repa
7,9 |
So 2.4.
|
Čaj, chlieb s maslom a strúhaným syrom 1,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Polievka karfiolová Čevabčiči s oblohou, zemiaky 1,3,7,10 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Stratené kura, uhorka
1,3,7,9,10 |
Ne 3.4. |
Biela káva, pečivo, maslo, vajce na mäkko 1,3,7 |
Kinder mliečny rez
1,3,7 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčová pečienka sedliacka, ryža, kompót 1,3,9 |
Šunka, pečivo
1 |
Ryby - konzerva, chlieb, čaj
1,4 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – strava diabetická
Od 28.3.2022 do 3.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 28.3. |
Čaj, chlieb, syrová nátierka 1,7 |
Mandarínka |
Polievka hŕstková, chlieb Kura na smotane, cestovina 1,3,7,9,10 |
Marína keks
1,3,7 |
Hovädzie mäso námornícke, zemiaky II. večera: párok, chlieb 1,3 |
Ut 29.3. |
Kakao, chlieb, maslo, džem
1,7 |
Cottage cheesse
7 |
Polievka fazuľková kyslá Koložvárska kapusta, chlieb ŠZ – granadír, červ. repa 1,3,7 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Rezance s krupicou, kompót, čaj II. večera: tlačenka, chlieb ŠZ – vajce 1,3 |
St 30.3. |
Biela káva, pečivo, treska ŠZ – chlieb 1,3,4,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka cibuľová so syrom a opraženou žemľou Zámocký guláš, knedľa
1,3,7 |
Banán |
Fliačky zapekané so syrom, sterilizovaný šalát II. večera: paradajka, maslo, chlieb 1,3,7,9 |
Št 31.3. |
Mlieko, chlieb s masťou a cibuľkou 1,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Polievka kalerábová so strúhaným cestom Rybie filé vyprážané, zemiakový šalát 1,3,4,7,9,10 |
Korbáči-ky ŠZ – syr, chlieb 1,7 |
Varená klobása, horčica, chlieb ŠZ – krupicová kaša II. večera: šunka, chlieb 1,7,10 |
Pi 1.4. |
Kakao, chlieb, maslo, paradajka
1,7 |
Kiwi ŠZ - hrozno |
Polievka zemiaková s paprikou a párkom Francúzske zemiaky, šalát kapustový s paprikou
1,3,7 |
Parížsky šalát, pečivo ŠZ – chlieb 1,3,7 |
Rizoto z bravčového mäsa, červená repa
II. večera: saláma, chlieb 1,7,9 |
So 2.4.
|
Čaj, chlieb s maslom a strúhaným syrom 1,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Polievka karfiolová Čevabčiči s oblohou, zemiaky ŠZ – sekaná pečienka 1,3,7,10 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Stratené kura, uhorka
II. večera: syr, pečivo 1,3,7,9,10 |
Ne 3.4. |
Biela káva, pečivo, praženica
1,3,7 |
Čokoláda
5,7,8 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčová pečienka sedliacka, ryža, kompót 1,3,9 |
Šunka, pečivo ŠZ - chlieb 1 |
Ryby - konzerva, chlieb, čaj II. večera: pašteka, chlieb 1,4 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše