Jedálny lístok – racionálna strava a zamestnanci
Od 21.2.2022 do 27.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 21.2.
|
Čaj, pečivo, vaječná nátierka ŠZ – chlieb, tvaroh (6) 1,3,7,8 |
Parenica ŠZ – piškóty
1,3,7 |
Polievka frankfurtská, chlieb Dukátové buchtičky, sirupová voda
1,3,7,9 |
Mliečna ryža
7 |
Bravčové rebierko na rasci, tarhoňa ŠZ – ryža
1,3 |
Ut 22.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám ŠZ – ovsená kaša 1,7 |
Acidofil-né mlieko ochutené ŠZ – keks 1,3,7 |
Polievka brokolicová Rizoto z hydiny, kapustový šalát
7,9 |
Jablkový koláč
1,3,7,8 |
Bravčový pečený bôčik, chlieb, uhorka
1,10 |
St 23.2.
|
Mlieko, chlieb, pečeňový syr ŠZ – miláčik 1,7 |
Pomaranč |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčový perkelt, halušky
1,3,7,9 |
Štrúdľa
1,3,7,8 |
Cestoviny s vajcom, červená repa
1,3 |
Št 24.2. |
Kakao, vianočka, maslo, džem 1,3,7 |
Miláčik
7 |
Polievka hrášk. krémová Černohorský rezeň, zemiaky, uhorkový šalát 1,3,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Fazuľová omáčka, opekaný špekáčik, chlieb ŠZ – zemiakový prívarok 1,7 |
Pi 25.2. |
Čaj, pečivo, syrová nátierka ŠZ – ryžová kaša 1,7 |
Croissant
1,3,7 |
Polievka prachenská Pagáče, hrozno
1,3,7,9 |
Treska, pečivo ŠZ – chlieb 1,3,4 |
Bravčové stehno na paprike, cestovina
1,3,7 |
So 26.2. |
Biela káva, chlieb maslo, debr. peč. ŠZ – tvaroh 1,7,8 |
Jablko ŠZ - banán |
Polievka sedliacka Guláš hovädzí, chlieb
1,3,9 |
Cottage cheesse
7 |
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a syrom, uhorka
3,7,10 |
Ne 27.2. |
Mlieko, pletenka, maslo, šunka ŠZ – ovsená kaša 1,3,7 |
Nutela ŠZ – ovocná výživa 5,7,8 |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčový rezeň belehradský, zemiaky 1,3,9 |
Salám, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Rybacia konzerva, chlieb, paprika, čaj ŠZ – syr tavený
1,4,7 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – šetriaca /žlčníková/
Od 21.2.2022 do 27.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 21.2.
|
Čaj, pečivo, salámová nátierka 1,7,10 |
Parenica
7 |
Polievka frankfurtská, chlieb Dukátové buchtičky, sirupová voda 1,3,7,9 |
Mliečna ryža
7 |
Bravčové rebierko na rasci, tarhoňa
1,3 |
Ut 22.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám 1,7 |
Acidofil-né mlieko ochutené 7 |
Polievka brokolicová Rizoto z hydiny, šalát z čínskej kapusty 7,9 |
Jablkový koláč
1,3,7,8 |
Bravčová pečienka, chlieb, uhorka
1,10 |
St 23.2.
|
Mlieko, chlieb, pečeňový syr 1,7 |
Pomaranč |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčový perkelt, halušky 1,3,7,9 |
Štrúdľa
1,3,7,8 |
Cestoviny s tvarohom, červená repa
1,3,7 |
Št 24.2. |
Kakao, vianočka, maslo, džem 1,3,7 |
Miláčik
7 |
Polievka hrášková krémová Prírodný rezeň, zemiaky, uhorka 1,3,7,10 |
Slané pečivo
1,3 |
Fazuľkový prívarok, opekaný špekáčik, chlieb
1,7 |
Pi 25.2. |
Čaj, pečivo, syrová nátierka 1,7 |
Croissant
1,3,7 |
Polievka prachenská Špagety bolonské, hrozno 1,3,7,9 |
salám, pečivo 1 |
Bravčové stehno na paprike, cestovina 1,3,7 |
So 26.2. |
Biela káva, chlieb maslo, debrecínska pečienka 1,7 |
Jablko |
Polievka sedliacka Guláš hovädzí, chlieb
1,3,9 |
Cottage cheesse
7 |
Zemiaky zapekané, uhorka
1,3,7,10 |
Ne 27.2. |
Mlieko, pletenka, maslo, šunka
1,3,7 |
Nutela
5,7,8 |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčový rezeň belehradský, zemiaky 1,3,9 |
Salám, pečivo
1 |
Rybacia konzerva, chlieb, paradajka, čaj
1,4 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – diabetická strava
Od 21.2.2022 do 27.2.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 21.2.
|
Čaj, pečivo, vaječná nátierka
1,3,7,10 |
Parenica ŠZ – piškóty
1,3,7 |
Polievka frankfurtská, chlieb Hovädzie filé na paprike, bulgur 1,3,7,9 |
Mliečna ryža
7 |
Bravčové rebierko na rasci, tarhoňa ŠZ - ryža II. večera: šunka, pečivo 1,3 |
Ut 22.2. |
Biela káva, chlieb, maslo, salám
1,7 |
Acidofil-né mlieko ochutené ŠZ – keks 1,3,7 |
Polievka brokolicová Rizoto z hydiny, kapustový šalát
7,9 |
Jablkový koláč
1,3,7,8 |
Bravčový pečený bôčik, chlieb, uhorka
II. večera: salám, chlieb 1,10 |
St 23.2.
|
Mlieko, chlieb, pečeňový syr 1,7 |
Pomaranč |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčový perkelt, halušky 1,3,7,9 |
Keks
1,3,7 |
Cestoviny s vajcom, červená repa II. večera: syr, pečivo 1,3,7 |
Št 24.2. |
Kakao, chlieb, maslo, džem
1,7 |
Miláčik
7 |
Polievka hrášková krémová Černohorský rezeň, zemiaky, uhorkový šalát 1,3,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Fazuľová omáčka, opekaný špekáčik, chlieb ŠZ – zemiakový prívarok II. večera: pašteka, chlieb 1,7 |
Pi 25.2. |
Čaj, pečivo, syrová nátierka
1,7 |
Croissant
1,3,7 |
Polievka prachenská Špagety bolonské, hrozno
1,3,7,9 |
Treska, pečivo ŠZ – chlieb 1,3,4 |
Bravčové stehno na paprike, cestovina II. večera: paprika, maslo, chlieb 1,3,7 |
So 26.2. |
Biela káva, chlieb maslo, debrecínska pečienka 1,7 |
Jablko ŠZ - banán |
Polievka sedliacka Guláš hovädzí, chlieb
1,3,9 |
Cottage cheesse
7 |
Zemiaky zapečené s údeným mäsom a syrom, uhorka II. večera: vajce, chlieb 1,3,7,10 |
Ne 27.2. |
Mlieko, pletenka, maslo, šunka
1,3,7 |
Ovocná výživa |
Polievka kosťová s krupicovými haluškami Bravčový rezeň belehradský, zemiaky 1,3,9 |
Salám, pečivo ŠZ - chlieb 1 |
Rybacia konzerva, chlieb, paprika, čaj ŠZ – syr tavený II. večera: jogurt 1,4,7 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše