Jedálny lístok – racionálna strava a zamestnanci
Od 18.4.2022 do 24.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 18.4.
|
Čaj, bábovka
1,3,7 |
Čokoláda
1,3,5,7,8 |
Polievka zeleninová s krupicovými haluškami Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou 1,3,7,9,10 |
Croissant
1,3,7 |
Salám, maslo, chlieb, paprika
1,7 |
Ut 19.4. |
Biela káva, pletenka, bryn.nátierka ŠZ – ryžová kaša 1,3,7 |
Korbáči-ky ŠZ – miláčik 7 |
Polievka šošovicová s párkom, chlieb Ryžový nákyp, sirupová voda 1,3,7,9 |
Hruška |
Bravčové na smotane, cestovina
1,3,7,9,10 |
St 20.4.
|
Mlieko, chlieb, maslo, salám ŠZ – tvaroh 1,7,8 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové pliecko bratislavské, knedľa 1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Fazuľkový prívarok, párok, chlieb
1,7 |
Št 21.4. |
Kakao, chlieb, maslo, med ŠZ – ovsená kaša 1,7 |
Acidofil-né mlieko ŠZ – jogurt ovocný 7 |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kuracie stehno pečené, ryža, kompót 1,3,7 |
Sladké pečivo
1,3 |
Kel s vajcom ako mozoček, chlieb
1,3 |
Pi 22.4. |
Čaj, pečivo, úden. nát. ŠZ – miláčik 1,4,7,10 |
Pomaranč |
Polievka kulajda, chlieb Granadír, uhorkový šalát
1,3,7 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Hovädzia pečienka frankfurtská, ryža
1,7 |
So 23.4. |
Biela káva, chlieb, šunková pena ŠZ – ryžová kaša 1,3,7 |
Džús |
Polievka šalátová ŠZ - zemiaková Bravčové na hrášku, zemiaky
1,7,9 |
Parížsky šalát, pečivo ŠZ – chlieb 1,3,7 |
Mäsový nákyp, chlieb, uhorka
1,3,7,10 |
Ne 24.4. |
Mlieko, chlieb, maslo, str. syr, ŠZ – tvaroh 1,7,8 |
Miláčik
7 |
Polievka kosťová so strúhaným cestom Kuracie prsia vyprážané v cestíčku, ryža, srbský šalát 1,3,7,9 |
Perník
1,3,7 |
Syr tavený, vajce, chlieb, paradajka, čaj
1,3,7 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – šetriaca /žlčníková/
Od 18.4.2022 do 24.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 18.4.
|
Čaj, bábovka
1,3,7 |
Čokoláda
1,3,5,7,8 |
Polievka zeleninová s krupicovými haluškami Bravčový rezeň prírodný, zemiaky, červená repa 1,3 |
Croissant
1,3,7 |
Salám, maslo, chlieb, paradajka
1,7 |
Ut 19.4. |
Biela káva, pletenka, bryndzová nátierka 1,3,7 |
Korbáči-ky
7 |
Polievka zeleninová s ryžou Ryžový nákyp, sirupová voda 3,7,9 |
Hruška |
Bravčové na smotane, cestovina
1,3,7,9,10 |
St 20.4.
|
Mlieko, chlieb, maslo, salám
1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové pliecko bratislavské, knedľa 1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo
1 |
Fazuľkový prívarok, párok, chlieb
1,7 |
Št 21.4. |
Kakao, chlieb, maslo, med 1,7 |
Acidofil-né mlieko
7 |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kuracie stehno pečené, ryža, kompót 1,3,7 |
Sladké pečivo
1,3 |
Cestoviny s tvarohom, čaj
1,3,7 |
Pi 22.4. |
Čaj, pečivo, rybacia nátierka 1,4,7,10 |
Pomaranč |
Polievka kulajda, chlieb Granadír, uhorka
1,3,7 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Hovädzia pečienka frankfurtská, ryža
1,7 |
So 23.4. |
Biela káva, chlieb, šunková pena 1,3,7 |
Džús |
Polievka šalátová Bravčové na hrášku, zemiaky 1,7 |
Salám, pečivo
1 |
Mäsový nákyp, chlieb, uhorka
1,3,7,10 |
Ne 24.4. |
Mlieko, chlieb, maslo, strúhaný syr 1,7 |
Miláčik
7 |
Polievka kosťová so strúhaným cestom Kuracie prsia prírodné, ryža, paradajkový šalát 1,3,9 |
Perník
1,3,7 |
Syr tavený, vajce, chlieb, paradajka, čaj
1,3,7 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Jedálny lístok – diabetická strava
Od 18.4.2022 do 24.4.2022
Dátum |
Raňajky |
Desiata |
Obed |
Olovrant |
Večera |
Po 18.4.
|
Čaj, chlieb, maslo, šunka
1,7 |
Čokoláda
1,3,5,7,8 |
Polievka zeleninová s krupicovými haluškami Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou 1,3,7,9,10 |
Croissant
1,3,7 |
Salám, maslo, chlieb, paprika
II. večera: mlieko, pečivo 1,7 |
Ut 19.4. |
Biela káva, pletenka, bryndzová nátierka 1,3,7 |
Korbáči-ky ŠZ – miláčik 7 |
Polievka šošovicová s párkom, chlieb Hovädzia pečienka milánska, cestovina 1,3,7,9 |
Hruška |
Bravčové na smotane, cestovina II. večera: chlieb, maslo, paprika 1,3,7,9,10 |
St 20.4.
|
Mlieko, chlieb, maslo, salám 1,7 |
Slané krekry
1,3 |
Polievka kosťová s niťovkami Bravčové pliecko bratislavské, knedľa 1,3,7,9,10 |
Pašteka, pečivo ŠZ – chlieb 1 |
Fazuľkový prívarok, párok, chlieb
II. večera: vajce, chlieb 1,3,7 |
Št 21.4. |
Kakao, chlieb, maslo, med
1,7 |
Acidofil-né mlieko ŠZ – jogurt ovocný 7 |
Polievka rajčiaková s cestovinou Kuracie stehno pečené, ryža, kompót 1,3,7 |
Slané pečivo
1,3 |
Kel s vajcom ako mozoček, chlieb
II. večera: maslo, chlieb 1,3,7 |
Pi 22.4. |
Čaj, pečivo, údenáčová nátierka 1,4,7,10 |
Pomaranč |
Polievka kulajda, chlieb Granadír, uhorkový šalát
1,3,7 |
Zákusok
1,3,7,8 |
Hovädzia pečienka frankfurtská, ryža II. večera: párok, chlieb 1,7 |
So 23.4. |
Biela káva, chlieb, šunková pena
1,3,7 |
Džús |
Polievka šalátová ŠZ - zemiaková Bravčové na hrášku, zemiaky
1,7,9 |
Parížsky šalát, pečivo ŠZ – chlieb 1,3,7 |
Mäsový nákyp, chlieb, uhorka II. večera: tlačenka, chlieb ŠZ – pašteka 1,3,7,10 |
Ne 24.4. |
Mlieko, chlieb, maslo, strúhaný syr 1,7 |
Miláčik
7 |
Polievka kosťová so strúhaným cestom Kuracie prsia vyprážané v cestíčku, ryža, srbský šalát 1,3,7,9 |
Perník
1,3,7 |
Syr tavený, vajce, chlieb, paradajka, čaj
II. večera: šunka, chlieb 1,3,7 |
Možnosť zmeny jedálneho lístka.
Gramáž mäsa je normovaná a uvádzaná v surovom stave. Informáciu o gramáži jednotlivých jedál poskytne personál kuchyne. V prípade potreby je možné dať si pripravenú porciu jedla prevážiť v kuchyni /na stravovacom úseku/ zariadenia.
Alergény: 1-obilniny, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sójové zrná, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler,10-horčica, 11-sezamové semená, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše